Sponsorer

Nedenfor ses vores fantastiske sponsorer der har været med til at gøre drømmen om ræs til virkelighed

126.png

Hos XL-BYG Grønvold & Schou kan du altid finde inspiration til dine projekter, både store og små. Lige fra indretning af børneværelset til udskiftning af taget eller anlægning af ny have!

Propainting.png

Nu er der både malerfaglig ekspertise og gode tilbud at få helt GRATIS i telefonen via ProService. Vores medarbejdere er klar med kompetent rådgivning, når I skal istandsætte lokaler og ejendomme, eller I fx har brug for faglig hjælp og beskrivelse eller forslag til løsninger. ProService er din personlige “app” og direkte hotline til hurtig hjælp af kompetente fagfolk.

KE Laksupport står klar hvad enten bilen skal have komplet ny lakering eller bare plet reparationer

Moderne VVS.webp

Moderne VVS er en privatejet virksomhed med sund økonomi, som er beliggende i Svebølle øst for Kalundborg. Firmaet ejes af Flemming Rasmussen som er aut. VVS-installatør.

stilladsdk_L-2-kopi-test5-1-300x72.png

Med innovativ tankegang og veluddannede montører, er Jerslev Stilladsservice A/S idag blevet en moderne virksomhed, hvor sikkerhed og kvalitet stadig er den vigtigste faktor i firmaets dagligdag.

Når du vælger Dragsholm Sparekasse, har du valgt et pengeinstitut, hvor du får professionel rådgivning og gode kontante fordele for din økonomi.
Som kunde i Dragsholm Sparekasse er du med til at styrke dit lokalsamfund.

SPONSORER

  • Grey Facebook Icon

Facebook

Følg os

© 2023 af Rådbjerg Racing